Jarang-Jarang Berlaku, Kepala Gadis Sangkut Di Lubang Kaunter Pertanyaan Undang Ketawa Netizen

0
9110

Anda perasan tak setiap kali kita mana-mana kaunter pertanyaan, mesti ada satu lubang ala-ala sebesar kepala.

BACA: Ramai Puji Ibu Lagi Cantik Dari Anak, Gadis Ini Tak Rasa Tercabar

Kebiasannya lubang tersebut digunakan untuk bercakaplah tapi kadang-kadang tak terdengar jelas juga, kan?

Tapi pernah ke anda terfikir nak masukkan kepala dalam lubang tersebut macam dalam video yang viral baru-baru ini?

Dalam video yang dipercayai berlaku di Indonesia tersebut, satu kepala telah tersangkut di lubang kaunter pertanyaan sehingga menimbulkan rasa cemas dan juga seribu persoalan buat netizen.

Kenapa masukkan kepala? Macam mana nak keluarkan? Kepala memang boleh lepas masuk ke?

Bagaimanapun penonton video boleh menarik nafas lega apabila kepala gadis tersebut selamat dikeluarkan biar pun cubaan awal membuatkan telinganya kelepet.

@bangsatt23

WKWKKWKW. ##GoodDayGoodJam ##fypシ ##fypgani ##xyzbca ##fyp

♬ original sound – Ikram Afro – Kribo Tiktok

Begitulah manusia, kadang-kadang teringin jugak nak tahu dan cuba benda baru, kan?

Nak tahu kisah-kisah menarik yang up to date, jangan lupa follow kami di Facebook dan juga Instagram.