Lelaki Ini Berhadapan Detik Cemas, Kantoi Ada ‘Wanita’ Lain Di Tiktok Di Depan Isteri

Tidak dinafikan kehidupan berkeluarga merupakan satu komitmen yang besar. Emosi, tanggungjawab dan pelbagai perkara lagi perlu diimbangi bagi memastikan akar umbi keluarga sentiasa teguh dan kadangkala, gurauan juga mampu menjadi satu cara untuk merapatkan lagi hubungan.

BACA: Gara-Gara Minta Gambar Tasik Dari Doktor Amalina, Nasib Suami Ini Menjadi Persoalan Netizen

Ada pasangan yang boleh terima gurauan melampau dan juga ada yang sebaliknya. Panjang sangat kami bebel, sebenarnya nak cerita pasal satu video yang viral di laman sosial baru-baru ini.

Melalui video pendek tersebut, lelaki dengan nama akmalhizzat di Instagram mengajak isterinya untuk selfie bersama namun secara tiba-tiba muncul satu mesej dari aplikasi TikTok dengan nama seorang wanita lain.

Menurut laporan mStar Online, Akmal menjelaskan bahawa isterinya agak marah dan terkejut berkenaan perkara tersebut sebelum dia menjelaskan perkara sebenar.

“Masa tu kami dalam kereta nak pergi hantar barang ke rumah saudara. Masa dia tengah mekap, saya cubalah rakam video TikTok dengan filter terbaharu tu”

“Mula-mula nampak mesej Sharina tu, memang dia percaya. Reaksi dia agak marah, dia genggam tangan dan baju saya. Saya minta dia sabar, saya jelaskan bahawa ia filter TikTok. Lepas tu pun dia masih tanya siapa Sharina. Sebenarnya saya reka je nama tu,” ujarnya.

Jadi, apa yang terjadi sebenarnya adalah filter terbaru dari Tiktok, namun nampaknya kehadiran filter sedemikian mampu mencetuskan perang besar dengan pasangan.

Jika anda berniat untuk prank pasangan anda, bolehlah cuba-cuba jika sanggup. Tapi fikirlah panjang-panjang sebelum kena tidur luar, siapa tahu,kan?

Nak tahu kisah-kisah menarik yang up to date, jangan lupa follow kami di Facebook dan juga Instagram.