Sampai Besar Tidur Sebilik, Anak Jadi Pemuas Nafsu Bapa Sampai Ketagih

Seorang bapa sepatutnya menjadi pelindung terutama pada anak perempuan. Bagi anak perempuan hanya bapa mereka sahaja merupakan insan bernama lelaki yang boleh dipercayai dan menjadi pembela mereka.

Namun, lelaki ini layak digelar bapa durjana apabila sanggup menjadikan anak sebagai pemuas nafsu. Baru-baru ini tular perkongsian seorang pengguna TikTok @syaasari5 yang menerima mesej daripada gadis yang dirogol oleh bapa sendiri.

Menurutnya, gadis itu menjadi mangsa kerana tidur sebilik dengan ibu bapa sejak dari kecil hinggalah sudah dewasa. Akibat perbuatan bapanya itu, mangsa trauma seumur hidup.

Lebih menyedihkan, apabila dia memberitahu perbuatan keji bapanya itu, ibunya langsung tidak ambil peduli.

https://www.tiktok.com/@_syaasari5/video/6982533295607221530?referer_url=&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6893700675914794497

Katanya lagi, disebabkan itu juga mangsa menjadi ketagih sehingga menjadi emosi jika tidak ‘dapat’ disebabkan perbuatan tidak bertanggungjawab bapanya.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersimpati dengan nasib mangsa apatah lagi apabila si ibu tidak ambil peduli.

Dalam pada itu, netizen juga memberi pendapat tentang pentingnya mengasingkan tempat tidur anak sejak dari kecil lagi kerana bimbang perkara seperti ini akan berlaku.

SUMBER: TikTokĀ