Suara Sebijik Macam Azwan Ali, Peniaga Durian Ini Buat Netizen Terhibur

Sebut sahaja nama Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA, pasti ramai mengenai pengacara sensasi itu yang sememangnya lantang mengkritik isu-isu semasa serta artis yang terpalit kontroversi.

Meskipun kata-katanya agak pedas, namun ramai yang suka dengan sikapnya yang jenis berterus terang dan tidak bermuka-muka.

Baru-baru ini, tular mengenai seorang peniaga durian dari Balik Pulau yang popular diaplikasi TikTok kerana memiliki suara sama seperti Azwan Ali.

@divabb_

See My Level World Calss

♬ original sound – DivaBB_7714 – DIVA BB

Melihatkan beberapa video dikongsikan menggunakan nama DivaBB, pasti ramai tidak percaya itu adalah suaranya dan bukan video parodi ataupun miming.

@divabb_

Reply to @mnrmhd 2×5

♬ original sound – DivaBB_7714 – DIVA BB

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terhibur dengan caranya meniru Diva AA lebih-lebih lagi apabila menyebut tagline ‘Kau sekolah tak?…”

Tidak kurang juga ada yang berseloroh mengatakan suaranya sama seperti Diva AA, wajah pula iras pengarah terkenal Mamat Khalid.

Dalam pada itu, ada netizen bertanyakan bagaimana dia dapat meniru suara Diva AA dan mahu belajar kerana mahu memaki netizen lain. Memang puas dapat maki orang guna suara Diva AA, betul tak?

SUMBER: TikTok DivaBB