Video “Jantan Tak Guna” Viral, Lelaki Jadi Mangsa Curah Milo Kerana Curang?

Setiap pasangan yang bercinta pasti impikan hubungan yang dibina kekal hingga ke jenjang pelamin.

Namun banyak kita dengar meskipun sudah berjanji setia, tetapi ada yang memilih untuk berlaku curang. Sememangnya sakit jika dikhianati oleh insan yang dicintai.

Seperti video tular baru-baru ini, pasti ramai yang puas dengan tindakan seorang wanita ini apabila menemui teman lelakinya bersama wanita lain di kedai makan.

Menerusi video tersebut, seorang lelaki dilihat sedang makan bersama seorang wanita didatangi oleh wanita dipercayai teman wanitanya dari belakang.

Tidak menunggu lama, wanita tersebut mengambil cawan minuman di atas meja dan terus menuang air milo di kepala lelaki berkenaan.

Dapat dilihat teman wanitanya sedang bercakap mungkin berang dengan kecurangan teman lelakinya, namun wanita bersama lelaki itu bangun untuk beredar dari kedai makan berkenaan.

Video tersebut turut tular di Twitter dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen berpuas hati dengan tindakan wanita itu. Malah, ada yang mengatakan ini barulah tindakan dengan menyerang lelaki terlebih dahulu.

Tidak kurang juga ada yang tidak faham dengan pasangan yang berlaku curang, jika tidak serius dalam perhubungan jangan bercinta.

SUMBER: Twitter