Tolak Sampai Wanita & Kanak-Kanak Jatuh, Sikap Lelaki Ini Mengundang Marah Netizen

Baru-baru ini melalui satu perkongsian video dashcam, berlaku satu insiden yang kami rasakan tidak sepatutnya terjadi. Sebabnya, pada dasarnya, tiada siapa yang tercedera.

BACA: Bukan RM144,000, Sugu Pavithra Dedah Pendapatan Sebenar Dari YouTube

Bagaimanapun mana mampu kita menjangka amarah seseorang individu dan yang lebih menyedihkan apabila wanita dan juga kanak-kanak turut menjadi mangsa dalam kejadian itu.

Nak cerita satu persatu pun risau nanti anda tak faham maka kami sarankan tengok kejap video pendek di bawah ini tapi kami pesan awal-awal, kawal perasaan ya sebab kalau tengok, memang rasa berapi saja hati.

https://twitter.com/MOFASAD/status/1280681681486090240

Lebih mengejutkan, netizen pantas menjejaki lelaki yang berbaju biru di dalam video berkenaan sekaligus menghangatkan lagi perbincangan mengenai insiden tersebut.

Sehingga kini, belum ada kenyataan rasmi berkaitan perkara tersebut tapi jujurnya, pergaduhan tersebut boleh dielakkan.

Namun situasi apa yang menimpa dua penunggang motosikal itu sebelum mereka bertemu di persimpangan itu tidaklah kita ketahui. Apa pun, semoga semuanya tidak berlanjutan dan dapat diselesaikan dengan baik.

Ada banyak masa terluang? Follow kami di Facebook & Instagram 🙂

Bagi anda yang berminat untuk menambah pendapatan hanya dengan jualan barangan yang anda boleh dapatkan di kedai runcit berhampiran tapi hasilnya dalam USD, boleh klik sini.